Wednesday, August 22, 2007

Kravlös dag







Ledig idag, och jag har bara njutit av dagen!! Fick dessutom en underbar överraskning med posten - ett paket från S & J med godis, te och böcker. Kan det bli bättre??? Kan säga att lösgodiset inte räckte så där våldsamt länge, L upptäckte att svensk lösgodis är gott-gotti-gott-gott.

Framåt eftermiddagen klarnade det upp, och blev underbart varmt och skönt, så vi begav oss till Muckross för en promenad i solen. Det var inte bara vi som hade kommit på den idén, parken var fullständigt packad med folk av allehanda nationaliteter. Och fler än en som på något förunderligt sätt lyckas cykla vilse i en park med skyltar som klart och tydligt talar om var Killarney ligger. Man kan tycka att logiken säger att om men helt sonika cyklar i den riktning skylten pekar, bör man i sinom tid hamna ljust precis på det ställe som skylten tidigare sagt. Men, det kan ju vara lite svårt ibland.... tydligen....
Det var, turister till trots, en helt underbar dag där jag till och med lyckades hitta ett par nya stigar som jag hittills inte gått.
Trafiken när vi skulle köra hem var å andra sidan inte fullt så underbar... Var i hela världen kom alla de bilarna från??? Helt hysterisk! Bilkön sträckte sig banne bortom Långtbortistan och nästan hela vägen fram till Yttre Mongoliet. Vi tog en genväg, som som vanligt visade sig vara en inte så gen väg. Men, vi kom fram till slut i alla fall. Utan att få ett nervöst sammanbrott.

Nu ska jag inta ryggläge med Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor, kanonbra!!
P.S. Titta noga på bilden i mitten, där står en tvättäkta Leprechaun!






No comments: