Tuesday, February 6, 2007

Förkylningstider, kalla fötter och vita bilar


Host host, det är min kommentar till verkligheten idag. Riktig härlig torrhosta. Härliga tider. Eller nåt.... Och likförbannat begav sig berlinskan iväg till gymmet i morse. Men jag var klok nog att inte ta i så jag storknade, och det kändes faktiskt helt ok. Kanske lite för okej, eftersom jag efter avslutat pass tyckte att det verkade vara en himla bra idé att boka in mig för en ny "fitness assessment" på torsdag. Kanske inte helt genomtänkt, men det blir säkert bra det med.

I dag har jag varit på återbesök till den vita Nissan Primera jag tittade på häromdagen. Denna gång i sällskap med E och hennes kompis S som vet något mer om bilar än jag. De ringde mig och sa att vi hämtar dig på Texaco om 5 minuter, vilket innebar att jag 5 minuter senare var på plats på macken. Punktlig som den svenska jag är. Och svor sedan bittert där jag stod i isande kyla och väntade i nästan 15 minuter innan de kom. Tror jag måste gå någon slags kurs i konsten att komma försent för annars kommer jag inom kort att få hjärnblödning... Man tycker ju att jag efter två år i Spanien, även kallat landet Mañana, och ytterligare 2 år här borde ha fått in ryggmärgen att klockan si och så i verkligheten betyder KVART ÖVER klockan si och så.

Bilen ja, den fick med beröm godkänt av herr S, så jag snart är jag ägare till en vit Nissan Primera. Ska bli kul att vänja mig vid högerstyrning! Tror att det kan resultera i en utåtgående buckla på dörren....

Nu ska ta och krypa ner under mina dubbla duntäcken, med strumporna på, och sova som en klubbad gråsugga. Strumporna, hör jag er fråga lite lagom undrande - kunde banne mig inte somna häromnatten för att jag var så himla kall om fötterna, så nu åker strumporna på redan från början för att senare under natten sparkas av. Det är KALLT här för stunden, de har lovat -5 fuktiga grader i natt, så jag tar inga risker!

No comments: