Thursday, November 23, 2006

Ledig!!!





Under över alla under, det har varit regnfritt idag! Relativt i alla fall! Kom in till mötet på jobbet iförd vandringsmundering, och fick utstå diverse kommentarer. Men jag kommenterade tillbaka, så skrattar bäst som skrattar sist.

Fick skjuts upp till grinden till huset på bilden ovanför, hotellets ägares "weekend house". Japp! Helghus. Men bor man till vardags i ett slott kanske det framstår som en normalsvenssons sommarstuga på 10 kvadrat, vad vet jag. Hur som haver, därifrån gick jag mot Torc Mountain och tillhörande vattenfall. Och givetvis kan fröken Berlin inte hålla sig till de upptrampade stigarna, utan måste göra egna små utflykter vilka denna dag resulterade i smäcksura vandringskängor och en blöt bakdel efter att jag halkat på en trädgren och satt mig rakt ner i blöt mossa. Läckert så! Fortsatte i alla fall längs den blåmarkerade vandringsleden ner till botten av vattenfallet (bild), och tog sen trapporna upp till toppen (annan bild). Och käre värld vad det kändes i de små benen! Svettades som en gris när jag väl kom upp, men det var väl värt det!

Promenerade tillbaka till hotellet, och tog rallyVectran tillbaka hem för en välbehövd dusch.

Sitter nu och plitar ned detta, innan jag ska iväg på Thanksgiving middag. Ursprungsplanen var att vår amerikanske vän J och hans flickvän S skulle laga middagen själva, men med tanke på att J inte ens hade full koll på när denna så stora amerikanska högtidsdag infaller, är det kanske lika bra att vi förlägger det till en restaurang. Har svårt att se honom framför mig stoppandes en kalkon stor nog för 10 personer. Eller vad det nu är man traditionellt äter till thanksgiving.

hmm... Sandra kommer och hämtar mig om en liten stund, kanske borde jag byta om lite och sätta på mig ansiktet kanske? Tycker förstås att sunkiga mysbyxor och en urtvättad stickad tröja borde duga ganska bra....

No comments: