Tuesday, November 21, 2006

Produktiv som tusan!


Inte klokt vad jag har varit produktiv idag! Händer inte ofta, men när det händer gör jag det ordentligt!

Åkte direkt hem efter jobbet och bytte om för en lång promenad i parken. Mulet och grått, men så himla höstvackert! Satte mig på klipporna mitt emot Torc och filosoferade en stund, och gick sen vidare.

Stannade till vid Tescos och handlade lite (vem har sagt att man ska planera sina inköp och handla en gång i veckan?? Klart överskattat... ) och gjorde mig sen en god böngryta med kokosmjölk. Medan grytan kokade, slog jag ihop en deg och satte på jäsning. Avnjöt maten framför datorn, är fortfarande överlycklig över att ha bredband; knådade sen ihop brödet och satte på jäsning ytterligare en halvtimme. Plockade fram dammsugaren Henry och lät honom jobba en stund; dessa förbannade heltäckningsmattor ligger på minus! Har just satt in brödet i ugnen och tänker om en halvtimme äta en rykande het macka med smör och ost - tack pappsen - och till det dricka en kopp Grön Champagne (te, för den som undrar) - tack mammsen!

Uret visar nu på 20.06, och det är helt legalt att lägga upp benen på soffbordet och lata sig. Börjar jobba klockan 7 i morgon bittit igen... Vi har inspektion av Spa't idag, och Herr VD ville ha mig vid receptionen för att checka in människan idag, och checka ut henne i morgon, vilket innebär att jag denna vecka har delade lediga dagar, måndag och torsdag. Inte världen bästa upplägg....

No comments: