Monday, June 29, 2009

Premiärdopp!

I dag begav vi oss till stenbrottet med Ashiki för ett kvällsdopp. Abi och Zassi fick tyvärr stanna hemma då vi inte visste hur mycket hundar det skulle vara där. Nu var vi i princip ensamma, så nästa gång kan vi gott ta med oss hela gänget.
Ashiki var rätt tveksam till det här med att gå djupare än att han hade fotfäste, men med lite hjälp fick han sig en simtur han med. Eller ett par stycken faktiskt, med en kampleksak som belöning i vattnet.
Att påstå att han var helt gillande inför det här med att simma är att överdriva rätt rejält, men vi hoppas att det kommer att vända om vi fortsätter åka och bada lite nu och då. Det märks även helt klart att det är jobbigt, inte bara psykiskt, att simma på djupt vatten. Han sover som en stock nu!

Det var allt för idag, nu ska vi alla lägga huvudet på kudden och få lite skönhetssömn!

1 comment:

Heléne & Nitro said...

Nitro tyckte inte heller att det var kul första två gångerna med djupt vatten men i lördags släppte det. Igår kväll var vi iväg och badade med Yvonne, Blaze och Cibel, han slängde sig i och simmade som bara den utan hjälp, så det lossnar säkert för Ashiki med om ni fortsätter. Men nog blir de trött alltid, båda vovvarna sov som stockar när vi kom hem.
Ha det så gott
Kramar